Büyükşehir’den yol çalışması

featured

Kepez’deki Mustafa Haşmet Caddesi’nde başlatılan yeni yol açma çalışmalarında sona geldi. Asfaltı dökülen yolda kaldırım ve peyzaj çalışmalarına başlandı.

ÇAĞDAŞ HABER – Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesi Yeşil Akdeniz Sanayi Sitesi bölgesindeki ulaşımı rahatlatmak için Ünsal Mahallesi Mustafa Haşmet Caddesi üzerinde yeni yol açtı. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından tamamlanan yolda sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Yeni açılan yol ile sanayi sitesi trafiğinin rahatlatılması, Ünsal Mahallesi ve Santral Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sanayi bölgesine girmeden ulaşımlarını sağlaması amaçlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yolda asfalt dökümüyle birlikte kaldırım çalışması da yürütülüyor. Alt yapısı da biten yolda Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı peyzaj çalışmalarına başlanacak. Cadde refüj ve kavşaklarına 400 ağaç, mevsimlik bitki dikimi yapılması planlanırken, ayrıca bölgeye kamelyalar ve banklar da yerleştirilecek. (HABER MERKEZİ)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büyükşehir’den yol çalışması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Çağdaş Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!