Enerya önce ‘indirim bitti’ dedi, sonra ‘sehven’ dedi

featured

Enerya, doğalgaz indiriminin 30 Nisan 2024 tarihinde sona ereceğine yönelik abonelerine dün SMS gönderdi. Aynı Enerya bugün “SMS sehven gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı dikkate almayınız” diye yeniden SMS gönderdi.

Veysi SAĞLAM / ÇAĞDAŞ HABER – ÖZEL

Türkiye’de Aksaray, Antalya, Aydın, Denizli, Erzincan, Ereğli, Karaman, Konya, Nevşehir ve Niğde gibi illerde doğalgaz hizmeti veren Enerya dün abonelerine gönderdiği “İndirimli doğalgaz uygulaması 30 Nisan 2024 tarihi itibariyle sona erecektir” SMS’ine düzeltmek zorunda kaldı. Şirket tarafından bugün abonelerine gönderilen SMS’te ise dünkü SMS’in sehven gönderildiği belirtilerek, indirimlerin Nisan ayı boyunca devam edeceği kaydedildi. Bugünkü SMS’te henüz 10 gün olmasına rağmen Ramazan Bayramı da kutlandı.

DÜN GÖNDERİLEN SMS

Enerya’nın dün abonelerine gönderdiği SMS şöyle: “1 Mayıs 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi kapsamında tahakkuk edilen faturalarda 25 m3 kadar olan doğal gaz tüketimlerinin devletimiz tarafından karşılanması uygulaması 30 Nisan 2024 tarihi itibari ile sona erecektir. Fatura oluşturma işlemleri başladığında sayacınızın ulaşılabilir olması önem arz etmektedir.”

‘LÜTFEN BU MESAJI DİKKATE ALMAYINIZ’

Enerya şirketinin bugün abonelerine gönderdiği SMS’te ise şu ifadeler yer aldı: “29.03.2024 tarihinde abonelerimize iletilen SMS sehven gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı dikkate almayınız. Nisan ayı boyunca indirimler devam etmektedir. Tüm abonelerimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, saygılar sunarız.”

Enerya tarafından yerel seçim arifesinde gönderilen 2 SMS, abonelerin kafasında soru işareti yarattı.

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Enerya önce ‘indirim bitti’ dedi, sonra ‘sehven’ dedi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Çağdaş Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!