Döşemealtı kararını verdi

featured

CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Döşemealtı’nda verdiği iftar programına 10 bini aşkın kişi katıldı.

ÇAĞDAŞ HABER – Antalya’da 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler için geri sayım başlarken CHP’nin Döşemealtı’nda verdiği iftar programı yoğun ilgi gördü. CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Eczacı Menderes Dal ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Döşemealtı Yeniköy Kapalı Pazaryeri’nde verdiği iftar programına 10 bini aşkın kişi katıldı.

İFTAR ÖNCESİ ESNAF ZİYARETİ

İftar öncesi CHP heyeti, Kırkgöz Sanayi Sitesi esnafıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot ve esnaf katıldı. Toplantının ardından Başkan Böcek ve Menderes Dal, seçim otobüsüyle kent merkezinde halkı selamladı. Başkan Böcek, Menderes Dal ve beraberindekiler daha sonra CHP Döşemealtı Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçti. Koordinasyon Merkezinden Yeniköy Kapalı Pazaryeri’ne yürüyen Başkan Böcek, Menderes Dal ve eşi Şefika Dal, iftar programına katılan kalabalığın coşkulu alkışlarıyla karşılandı. Ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

MENDERES DAL: SEVGİNİZE LAYIK OLACAĞIZ

CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Seçim kampanyası boyunca bizlere büyük ilgi ve sevgi gösterdiniz. Sevgisine layık olacağız. Büyük güne hazır olduğunuzu görüyorum. Kimseye başkan yardımcılığı veya müdürlük sözü vermedim. Bir tek size söz verdim. O söz de hizmet. Sizlere hizmet edeceğimize söz veriyorum. Çalışanlarımız rahat olsun, işini yapan kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. İlkeli, dürüst, çalışkan bir belediyecilik anlayışını Döşemealtı’nda uygulayacağız. Geçmişimizde dürüst ve şeffaf olduk, yarın da şeffaf olacağız. Hep açık olacağız, dürüst olacağız ve her zaman yanınızda olacağız. Hep birlikte çalıştık, birlikte kazanacağız ve yine hep birlikte yöneteceğiz. Yolumuz açık olsun” dedi.

BAŞKAN BÖCEK: MENDERES DAL KARDEŞİMLE YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek ise “İftarımıza katılmanız Menderes Dal kardeşimle birlikte bizleri gururlandırdı. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Ramazan ayının sizlere sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Menderes Dal kardeşim Pazar günü yapılacak seçimlerde halkımızın vereceği oylarla Döşemealtı Belediye Başkanı seçilecek. Döşemealtı’nda Menderes Dal kardeşimle yürümeye devam edeceğiz, birlikte Döşemealtı’nda yapacak çok işimiz var. 32 mahallemizde bugüne kadar yaptıklarımızın daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz. İşimiz gücümüz Döşemealtı, işimiz gücümüz Antalya, işimiz gücümüz Türkiye” diye konuştu.

Konuşmaların ardından iftara katılan vatandaşlar, Başkan Böcek ve Menderes Dal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. (HABER MERKEZİ)

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
4
_a_rm_
Şaşırmış
Döşemealtı kararını verdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Çağdaş Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!