DEM Parti’den pankart açıklaması

featured

DEM Parti Antalya İl Örgütü, CHP’nin Alanya mitinginde açılan “Selahattin Demirtaş’a selam olsun”, “Osman Kavala’ya selam olsun” yazılı pankartlarla ilgili açıklama yaptı.

ÇAĞDAŞ HABER – Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Antalya İl Örgütü, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı Alanya mitinginde açılan “Selahattin Demirtaş’a selam olsun”, “Osman Kavala’ya selam olsun” yazılı pankartlarla ilgili yazılı açıklama yaparak, yapılanların partileriyle bir ilgisinin bulunmadığını duyurdu. Açıklamada seçim yaklaştıkça her türlü hile, yalan ve istismara başvurulduğuna işaret edilen DEM Parti Antalya İl Örgütü’nün yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

‘SEÇİM TAKTİĞİ’

“Seçimlerin sonuna doğru giderken 20.03.2024 tarihinde Alanya’da yapılan CHP mitinginde il ve ilçe örgütlerimizin bilgisi dışında parti logomuzu taşıyan ve üzerinde yazılı olarak Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya özgürlük yazılı pankart açılmıştır. Açılan pankartlardaki talepler haklı ve meşru olsa da partimizle ilgisi bulunmayıp seçim sürecinin yaklaşması ve bu pankartların CHP mitinginde Muhittin Böcek’in konuştuğu esnada servis edilmesi açılan pankartların amacının sorgulanmasına sebep olmuş ve açılan pankartların ‘seçim taktiği ve seçmen davranışlarını değiştirme amacı güttüğü’ anlaşılmıştır.

‘HİLE, YALAN VE İSTİSMAR’

Seçim yaklaştıkça her türlü hile, yalan ve istismara başvuran çevreler tarafından tertiplendiği anlaşılan pankartların tekrar belirtmeliyiz ki partimizle ilgisi yoktur. Seçimde ‘yarışan’ siyasi rakiplerin bu çekişmeye partimizi alet etmemelerini, seçim sürecinin eşit, özgür ve adil bir şekilde tamamlanmasını tüm siyasi aktörlerden talep ederiz.” (HABER MERKEZİ)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti’den pankart açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Çağdaş Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!