Gündoğmuş yeni bir döneme hazırlanıyor

featured

CHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, Gündoğmuş’u halkçı belediyecilikle tanıştıracaklarını belirterek, “Gündoğmuş’ta uzun yıllar sonra bir uyanış söz konusu” dedi.

ÇAĞDAŞ HABER – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, seçime birkaç gün kala Gündoğmuş’ta yüzlerce araçlık konvoy ve ardından ilçe merkezindeki mitingle gövde gösterisi yaptı. 300’den fazla aracın yer aldığı konvoya CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ile CHP’li yöneticiler ve STK temsilcileri de katıldı.

‘HALKTAN AKP’YE TEPKİ VAR’

Nurettin Sönmez, Gündoğmuş’ta yaşayanların büyük bölümünün 22 yıllık AKP iktidarı ve AKP belediyeciliğinin altında ezildiğini, çiftçinin, esnafın ve emeklilerin çok zor durumda olduğunu söyledi. Bu nedenle halkın hem merkezi iktidara hem de AKP’li belediyeye tepki gösterdiklerine dikkati çeken Nurettin Sönmez, 31 Mart’ta yapılacak seçimleri kazanmaya çok yakın olduklarını vurguladı. Gündoğmuş’u yaşanılabilir bir ilçe haline getirebilmek için ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışmaları sürdürdüklerini anlatan Sönmez, şöyle konuştu:

” 31 Mart seçimlerini kazanacağız ve Gündoğmuş’ta halkçı belediyecilik anlayışını yerleştireceğiz. Çok ihmal edilmiş bir bölge burası. AKP 22 yıldır iktidarda olmasına ve belediye AKP’li belediye olmasına rağmen hiçbir yatırım yapılmamış. Bu yüzden giderek küçülmüş bir ilçe ve sürekli göç vermiş. Halkçı belediyecilik anlayışıyla halkın sorunlarını çözeceğiz. Bu halkçı belediyecilik anlayışı ile uzun yıllar görevimizi sürdürebileceğimizi, hizmet edebileceğimizi söyleyebilirim.”

Nurettin Sönmez, “Gündoğmuş’ta uzun yıllar sonra bir uyanış söz konusu” diyerek, halkın geçim sıkıntısı çekiyor olmasının yarattığı sorunlara da dikkati çekti. (HABER MERKEZİ)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gündoğmuş yeni bir döneme hazırlanıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Çağdaş Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!