Böcek’in ‘Sakarya’ paylaşımını beğenenler; Conn, Toney, Jhons, Mitchell, Hank, Osinski…

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in yaptığı Sakarya Meydan Muharebesi paylaşımını beğenen isimler arasında Conn, Daniel, Toney, Jhons, Mitchell, Hank, Stark, Alysa, Jessika, Osinski var.

ÇAĞDAŞ HABER – Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ‘Sakarya Meydan Muharebesi’nin 102’nci yıldönümü kapsamında sosyal medya platformu ‘X’te yaptığı paylaşımı beğenenlerin neredeyse tamamının yabancı olması dikkat çekti. Başkan Böcek, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“En uzun Meydan Muharebesi” olarak tarihe geçen, Türk halkının zafere olan inancını körükleyen Sakarya Meydan Muharebesi 102 yıl önce bugün başlamıştı…

Bizlere bu şanlı tarihi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”

İŞTE BEĞENENLERDEN BAZILARI

Bu paylaşım kısa sürede 35 bine yakın izlenme, 350’ye yakın beğeni aldı. Ancak beğenilerin neredeyse tamamının yabancı adların yer aldığı hesaplardan olması dikkat çekti. Bu paylaşımı beğenen yüzlerce yabancı hesap arasında Conn, Daniel, Toney, Jhons, Mitchell, Hank, Osinski, Stark, Alysa, Taya, Jessika, Barbara, Lenna, Kristin, Lucie, Claudia gibi isimler yer aldı.

SAHTE VE ‘BOT HESAPLAR’ MI?

Başkan Böcek’in sosyal medya hesaplarındaki bütün paylaşımları neredeyse bu yabancı hesaplar tarafından beğeniliyor. Ancak Sakarya Meydan Muharebesi gibi ‘milli’ bir meselenin yabancı isimler tarafından beğenilmesi nedeniyle akıllara sosyal medyadaki sahte hesaplar ve ‘bot hesaplar’ tartışmasını yeniden gündeme getirdi.

Bot hesap nedir: İngilizce robot kelimesinin kısaltması olan “bot”, gerçek bir sosyal medya hesabı gibi davranan ama bir algoritma tarafından yürütülen sosyal medya hesaplarını ifade ediyor. (HABER MERKEZİ)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Böcek’in ‘Sakarya’ paylaşımını beğenenler; Conn, Toney, Jhons, Mitchell, Hank, Osinski…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Çağdaş Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!