Manavgat’ta korku dolu anlar!

Antalya Manavgat’ta 6 katlı bir binada çıkan yangın arkadaki bir başka binaya da sıçradı. Yangın korku dolu anlar yaşattı. 

ÇAĞDAŞ HABER – Antalya’nın Manavgat ilçesinde orman yangınlarından sonra çıkan bina yangını çevredekilere korkulu anlar yaşattı. Yangın saat 15.30 sıralarında Antalya Caddesi üzerindeki 6 katlı Barak Apartmanı’nın giriş ya da birinci katında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kısa süre sonra arkadaki 4 katlı Özen Apartmanı’na da sıçradı. 2 binada oturanlardan bazıları dumandan etkilenirken bina sakinleri tahliye edildi.

Yan binalarda oturanlar ve çevredekiler yangını korku içinde izledi. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının çıktığı binanın alt katında mobilya deposu, birinci katında ise kasap dükkanı bulunduğu, binanın üst katlarının ise mesken olduğu öğrenildi.

KAYMAKAM VE BAŞKAN DA YANGIN YERİNDE

Yangın haberini alan Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Soğutma çalışmaları devam ederken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Bugün sabah saatlerinde de Manavgat Çavuşköy ve Perakende’de 2 ayrı orman yangını çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manavgat’ta korku dolu anlar!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Çağdaş Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!